I'm not drunk, i'm just trying to walk, just like jack sparrow.

hejhej :)
min 100 dagars va heeeeeeeeelt okej? hahaha, eller vad ska jag säga? ;D
sen i torsdags så såg det ut som skit här hemma hos mig iaf, varför vill jag inte ens veta eller varför! hahaha
aja, sen har jag jag haft världens bästa helg, jag säger bara älskart. Vart med bästa Rubie & börjat umgåtts med Yääääs, som också är bäst! GAMLA GODA TIDER och det tycker jag väldigt mycket om. Att gå tillbaka till det gamla är alltid det bästa, enligt mig iallafall..
Jaaa, och just det så har CIMON från paradise hotel varit & minglat på lerkan ikväll, ganska nice för han är så äckligt snygg så det är sjukt, själv så missade man han, hade velat sett han, kanske slickat han lite i örat som han verkligen "gillar".. Not.  Men kul hade jag ändån, jääävligt kul! ;D 
Hade verkligen velat sett Jackie, grym jävla brud alltså.
finns så mycket mer att säga men vill inte att folk ska vara så nyfiken men det lär dom väl bli när jag skriver såhär..
Känslor är en farlig lek.
Om du bara ville gå samma steg som mig!





100 dagar kvar!

Godmorgon bloggen :)!
egentligen borde jag inte sitta vid datorn nu för bussen går om 40 min och jag har fortfarande inte klivit upp ur sängen ;P höhö.
Börjar nio idag vilket suuuger, eftersom vi egentligen börjar 12.45 på onsdagar, men inte idag.. har som sagt restdag idag, ska försöka få det mesta dels gjort så jag inte behöver känna mig stressad, tror inte jag har så mycket att göra heller. :)
Så efter jag är klar på skolan så ska jag hämta ut biljetten tills ikväll, försöka hitta något fint jag kan ha på mig ikväll, eftersom idag är det 100 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN, vilket innebär middag & krogen med klassen, ska bli kul!
Nää nu har jag inte tid att sitta här nå mer, :) kanske skriver mer sen om jag hinner..
pusspuss.

wingman

duktiga jag glömde ställa väckarklockan igår när jag gick & la mig igår så jag vaknade tok försent idag.. inte alls bra! Får ju inte ha nå frånvaro.. :( jaja.
Imorgon är det 100dagars, wihoo.  sen hoppas jag fan att dagarna går fort så jag får sluta skolan nån jäkla gång & bara slippa allt.. Vill verkligen inte vara kvar.
Och så är det snart vårforum något jag verkligen längtar till, kmr bli så förbannat roligt, bara 58 dagar kvar. Påtal om 58 dagar kvar så är det ju fetglöm att du får nå pengar nu iaf, tooooo late ! ;)

Och fyyfan vad jag hatar er alla som har tvättstuga här, ta bort eran nyckel så man vet om det är ledigt eller upptaget! Nu har jag fan inte tvättid förän på lördag, hur kul är det då? hej jag har inga kläder. ååh.
aja, inget att göra åt, får gå dit varje dag & kolla om det är nån som tvättar eller inte, så har ni bokat och inte tvättat på en timme så tar jag fan eran tid, idioter.

Snart kommer lillasyster också, hon ska sova här inatt. 

                                                    
PUSS                

                                                                                                        

h1 communication.

                                                 

WHOHO, ringde nu från H1 där jag va på arbetsintervju i fredags. Ska börja jobba på måndag, fyfan vad jag är glad.. Hoppas allt går bra nu och att det inte skiter sig, eftersom dom andra jobben jag har haft har varit jävla skit ställen, bara massa strul. Men jag tror det här kommer gå bra :D !
ÅÅÅH, jag är så glad! pengar pengar..

Nu ska jag hoppa in i duschen :)! hejhej.

Brrr!

Jag säger bara FYYYFAN VAD KALLT DET ÄR IDAG! nästan 30 minus. Va då absolut inte skönt att gå till skolan imorse, helvete vad jag frös. :( Gruvar mig redan för att gå till skolan imorgon, uscha.

Jag tänker seriöst sluta i rättskunskapen, ingen idé at fortsätta att gå där. Fattar ingenting, får aldrig uppgifterna gjorda eftersom det är så jävla svårt. Så jag sätter lätt ett IG på den kursen och slipper gå dit än att sitta där & fatta noll..
Somnade dock lite halvt på teckenspråket idag också, sjukt jävla trött.. Måste vart efter den bra helgen som tär på krafterna nu :D 
Nu vill jag ha 100 dagars, :) kommer bli en bra kväll tror jag. Middag hemma hos Emma i Ope, tacos blire:) Sen Olearys, säkert nån som ska på Marite också & se tönt Günther ;P haha.


                                            
                                              mitt fina halsband jag fick av pappa! <3





                                                                                                           

bäst helg.

Haft en klockren helg :D fyyfan vad roligt jag har haft alltså. Marielle hade fest både fredag & lördag.
Blev g3 igår då, fast jag sagt till mig själv att inte visa mig där efter allt som hänt :P menmen, kul hade jag iaf ;D!
Va jätte roligt att få träffa Malin också, :D trevlig prick.
Hela den här dagen har varit en riktigt slappdag, vaknade vid 1, städade &så (: sen åkte pöjkan hem till sundsvall igen.
Blev att jag åkte till Ninis nu ikväll också :) sova här inatt, så har jag nära till skolan ;P  Vill verkligen inte på skolan imorgon, hatar måndagarna. Skulle igentligen åka till pappa idag också, men så blev det inte. Tog mig inte dit.


                                                                                                                 

;-D !

Toppen kväll igår tyckte jag ! god mat med god dricka ;D . ferre hos marielle då, skönt häng, senare kom dock folk från sundsvall till marielle ;D snacka om impuls att åka från sundsvall för att supa i östersund, hahaha.
Idag har jag varit hos pappa & hälsat på, <3 kul att träffa dig. Va ju ett bra tag sen som sagt..
Fick jätte fint halsband av han, en mössa som han själv har stickat, haha. Och ett smyckesrkin med peppitarutor.

Nu bär det av till marielle igen & roar mig ;D ! <3








välkommen hem

Välkommen hem Mikael " pappa " Davidsson.
Efter flera månaders väntan så kommer du äntligen hem idag.
<3

                                            




                                                                                                               

Imorgon<3

gårdagen va en riktigt rolig kväll, :D va först här hos mig, sen vidare till olearys där man hängde på dansgolvet heeela kvällen/natten.. Va ett tag sen jag hade så roligt alltså, :D sen for man hem till mig igen, fick med mig en rubie också (: hahahah, påtal om rubie så lyckades hon med en sjuk grej igår som jag fortfarande inte kan sluta skratta åt, herregud! haha.
Sen idag så åkte vi in till stan & käkade kebab, yammi och så stötte jag på Ninis och åkte hem till hon & beslagtog grannen svens pantburkar & köpte chirre & dipp , muums :D!

Imorgon händer det en hel del grejer, först så kmr line & hämtar upp mig 8 imorgon bitti.. Ska hjälpa hon att flytta en massa grejer, sen klockan 10 så ska jag på jobbintervju på H1 :D wiiie. Sen ner på stan & träffa Marielle & Malin :) Sen åka hem till marielle & ha en riktigt bra kväll ! Och så kmr pappa med tåget imorgon kväll vid 7 tiden, önskar jag kunde möta upp han när han kmr, men går icke.. Ska se till att träffa han på lördagen då, ett måste!! Har saknat pappi, inte setts sen i somras. <3

Nu blir det lite chirre & tv sen söva! (: tjaarååå.



                                                                                                             

yes please

                                   

godmorgon, :) vakna precis. Skönt att få sova lite längre idag, börjar 13.20 vilket känns ganka gött. Har bara en lektion idag, vi ska åka skidor på frösöskidlek, som ligger alldeles breve mig, nice. Slapp jag gå in till stan idag ;D Men jag tänker då inte åka nå jäkla skidor, har inte gjort det på flera år så jag tänker inte utsätta mig för det idag heller ;p, tänker be om att få gå på isen istället :) får jag nog.

ska kliva upp ur min otroligt sköna säng nu & göra lite fika! :) hejsvejs.



                                                                                                             

choklad semlor med hallongrädde.

Har precis kommit hem från tvillingarna Ann-Sofie & Liselotte:) , har bakat choklad semlor med hallongrädde :) lite annorlunda men gott. Inte ofta man umgås med tjejerna, lite tråkigt.. Dom bor ju inte direkt långt ifrån mig :P är ju nästan grannar.
Och så ska söta Liselotte fixa jobb åt mig på H1, nu måste jag verkligen ha ett jobb, skiter i om det är telefonförsäljning, i need cash! Så hoppas det blir av då. :) skulle jag bli glad. Behövs pengar nu till forum & studenten.

Och så nån vecka framöver så ska jag & syrran bli fotad av en polare som utbildar sig till fotograf, :) blir att vi ska fotas i 50-60 tals tid & nu tid. :) Love it! :D ska bli riktigt kul. 

Nu blir det sängen, riktigt trött! Godnatt<3

                         

                          




                                                                                                               

fet-tisdag.

seg dag idag på skolan, somnade i princip hela tiden på varje lektion, va också på studiebesök som va huuur tråkig som helst, ja där somna man också ;P haha. Inte direkt första gången jag somnar på lektioner, gött att sova.
Åt lunch med Jennie idag också, :) bjöd på donken, alltid lika gott :D haha. Sen mötte jag mamma på stan fick mitt nya internet, funkar rätt bra. Går lite snabbare än det andra skitinternet.
Ska ta & käka min goda semla snart, eller gott & gott, bara om man får gräva ur äckel mandelmassan.

Jag & Marielle har sutte & planerat om forum här om dagen som är om två månader, längtar som ett as. Fyyfan vad pengar det kmr gå åt, men det är det lätt värt, hahaha.
Och så har jag lovat min lärare att ha 100 % närvaro om jag ska få ledig på torsdagen då de tär forum, yeah good luck emma ;).
Finns dock en plats kvar om någon vill ha ett boende på forum 22-24 April! 290kr. :)


Näe, nu ska jag äta min goda semla!:)








                                                                                                            

sleepless.

HEJ VART HAR DU VARIT HELA MITT LIV? ;O haha.



Trött!

Duktig jag! Va helt dagavild imorse så jag klev upp vid halv 7, gjorde frukost satt en stund vid datorn sen gjorde jag min promenad på isen vid kvart i 8. När jag väl är inne i stan så kommer jag på mig själv att det är ju förfan måndag idag och att jag börjar inte förän kl 10, suck! Har nu suttit en timme på skolan, är fortfarande 45 min tills jag börjar, är så jävla trött. Somnade inte förän vid 4 imorse =/ , hade en hel del tankar i huvudet. Så idag kommer jag vara en riktigt surpuppa eftersom jag vart två timmar för tidig på skolan och förbannat trött. (Skriver från mobilen)

alla <3 dag

vart lite sent igår, eller imorse. Gick inte och la oss förän typ 5-6 på morgonen, usch. :P Blev lite filmtittande sen när vi vaknade & senare promenad till staua och jag fortsatte min promenad hem till frösön, fyfan vad jobbigt..men hem kom jag iaf ;D haha!
Och så är det såklart alla <3 dag idag, överskattad dag.. Tycker jag iaf !
har inte så jäkla mycket att berätta idag.. slapp söndag bara! Hoppas på besök senare.

Ha en bra alla <3 dag .




                                                                                                                

mysis med ninis.

                                                             
Sitter hemma hos nina nu med varsin dator, höhö.. Tog lite tid innan jag tog mig hit, haha.. Men gick från frösön till lidl gjorde jag allt, :) sven & nina mötte mig halvvägs.
Har precis käkat natchostallrik, mätt & belåten nu! gott vare.
Ska se Paranormal Activity snart , wäää. haha. tredje gången jag ser den nu, lika rädd ändå ;P Fått reda på att det finns två versoner av den filmen, sjukt! Då kan det ju absolut inte vara en verklighetsbaserd film som det sägs att det är ;P hahah.
Mår bättre nu iaf, lite nypa luft så va jag som ny igen, hm. Vore gott med en kall öl nu ;D , visst nina ;)?
Mamma berättade också idag att jag ska få nytt internet, WHOHO! bort med skitdongeln som inte funkar och i med 3G TURBO! :D

nää, nu ska jag se till att nina får fingrarna ur röven så vi kan se filmen nångång:D!
hejshejs.
 



                                                                                                            

blöööh.

fyyyfan som jag mår idag, åååh! täppt i näsan, ont i huvudet, mår illa & allt. kul igår i think.
Måste ta mig till nina nu också, eller måste & måste vettafan.. men jag vill ;D , fan att man inte hade körtkort eller ens ynka 12 kr till bussen ;P så jag måste ta mig en låååång promenad idag, ända till Lidl, herregud. Kommer seriöst dö på vägen, INTE KRY IDAG!
Väldigt lockande att sova lite till, men då kmr jag sova bort hela jävla dagen.
Nä, nu måste jag få ett ryck i det här & börja min fina vandring till Nina! hejsvejs.






                                                                                                             

Fredag gillart.

Skönt med promenad på isen;D det gillar vi. Vart en sväng på stan & fixade lite grejer. Sen for man hem stoppa lite mat i magen & gjorde sig iordning :) ska snart ta bussen in till stan igen till Dennis för att öla lite, gött !!;D
Hoppas på att det är finväder imöra också så man kan ta promenad på isen, nån som vill göra sällskap? :)

ma råkes. <3


                           
                                                                   på isen idag!




                                                                                                             


fin vär.

snörvel snörvel, inte sån bra idé att gå hem igår.. ISKALLT & jag blir klen igen ;p har iaf inte feber, som tur det :)!
As fint väder ute idag, så jäääävla bra skoter väder så jag blir tokig, pappa fli dig hem nu så vi kan ut & köra skoter, hahaha. Snart är han hemma :) 1 vecka kvar bara, whohooo. SAKNAR DIG PAPPI!
Ska skynda mig att duscha nu så jag kan ut & gå på isen, :D as mysigt att gå där när det är sånt fint väder, varmt & lyssna på musik! :D ska ladda ner lite ny musik & lägga in på mobilen nu också, le på det jag har. haha.

aja, skriver mer sen! :) tjing!



Nytagen bild på baksidan! :D nu vill jag uuut.






                                                                                                               

what's the point

                             

Nu är det nog med sjukandet.. Synd att jag missade projektarbetet idag :( inte alls bra..
Så i eftermiddags blev det en promenix på isen till stan ,kände att jag behövde luft efter att sutte inne i 3 dagar utan att gått utanför dörrn så jag träffade Dennis & drog hem till han & glodde vampire diaries, fyfan vad det är såå RIP-OFF som nina säger, hahaha. Är ju precis som twilight vissa saker, sjukt.. haha. Sen blev det 2 fast 2 furious tokyo drift, älskar dom filmerna. BIIILAR! :-D , haha.

att låna pengar av folk är det sämsta man kan göra har jag märkt.. förstår att du blir le av att vänta, men vad ska jag göra, inte mitt fel att csn är stört i huvudet och inte betalar ut mina pengar, jag kan inget göra. har försökt på alla möjliga sett att få ut pengar så du kan få igen dom. :( är inte ens kul för mig heller, för då känns de som du får fel uppfattning om mig av att det inte blev som det skule bli, har gått förlänge jag vet.. Men, jag kan inget gör liksom.
Snälla, du får inte tro såhär om mig.. Jag får bara ont i magen av att tänka på att det blivit såhär. :( 



                          


                                                                                                              

Svaren på era frågor

Nu kommer svaren på frågorna ni har ställt till mig :)!


1.Vad har du för Bh-storlek?
- 75 b.

2. Beskriv dig själv med tre ord!
- Morgontrött, Glad, ???

3. Hur många har du legat med?
- hahaha, det vet du nog marielle så det är mellan dig & mig! ;)

4. Vad tänker du göra efter studenten?
- Jag tänker åka till Norge & jobba ett tag om jag inte fått ett jobb här i stan då såklart. :) Och såklart åka utomlands.

5. Vill du ligga med mig?
- haha, men kära Dennis! Räcker det inte med att du har daskat din ägodel i facet på mig?

6. Vem är den snyggaste du känner? Observera känner. 
- oj, det va svårt.. Många av dom jag känner som är snygg faktsikt. :)

7. Hva var det jeg puttet i nesa da vi ble kjent?
- Blåbär var det, hahahaha! :D

8. Beskriv ditt roligaste sexminne!
- No comment. hahah.

9. När ska vi rokka fett igen? Vad är 1+2?
- Så snart som möjligt ;D. 1+2 =7 ?




                                                                                               


" a sex symbol becomes a thing, i just hate to be a thing "

tredje dagen jag är hemma nu & är sjuk, nu får det vara nog.. Hade ställt klockan för att försöka gå på skolan idag också, men har varit helt yrslig av febern inatt & imorse så jag har trott att alarmklockan har varit nått annat tydligen så jag har bara stängt av den på nå vis och det är liksom fem klockor som ska ringa.. aja!

Och en sak som jag såg nu när jag va in på storsjöyrans hemsida, så såg jag att N.E.R.D ska komma till yran, huuuuur jävla fränt är inte det då. åååh, PHARRELL WILLIAMS DÅ :O snyggast ever då.
fast, haha. inte för att jag lyssnar på dom, men bara att just pharrell kommer. hahaha.
Som marielle sa nyss, fel att PAUL VAN DYK kom typ istället, hahaha, heck ja!

Som ni ser så jag lagt in en ny header :) , tycks? Va Daniel Hessel som gjorde den åt mig.
Citat från Marilyn Monroe " A sex symbol becomes a thing, i just hate to be a thing. "

                            


grooveshark

Har precis kollar på vinterspelen i åre , hahahahaha. fyfan vilket jävla program, verkar ju livsfarligt men även ser det huur jävla kul ut som helst :-D , skulle lätt kunna vart med där, haha visst marielle? 
 
Har dessutom hittat nått nytt program att lyssna musik på, Grooveshark! rätt bra! :)
http://listen.grooveshark.com/  :)

Och så har jag seriöst suttit vid datorn flera timmar i sträck i två dagar nu, min rygg mår inte alls bra. Så nu blir det sängen för mig och hoppas på att jag kan få bli frisk nångång.. :) orkar inte med att vara sjuk, har absolut inte tid med det, speciellt inte den här veckan!
Så Godnatt, <3


GROOVESHARK!


Questiontime

  

För att fördriva tiden & ha nånting att göra när man är sjuk, så blire frågestund!
ös på med massa frågor!


!?

sjukdag nummer två! haft världens frossa i natt:( inte alls kul.. Vaknade också med att min röst hade lämnat mig :P haha. gick inte alls prata när mamma ringde mig.
Så vad ska man göra idag då, ha det lika tråkigt som igår antar jag, bara sitta inne & göra absolut ingenting.. tror jag ska städa lite, ser ut som skit här, sen göra klart nått arbete. :)
Hoppas jag är frisk imorgon så jag kan fixa PA-arbetet, känns lite knivigt med det nu när det ska vara klart på torsdag & så är det inte ens i närheten av färdigt =/ , missar också en redovisning idag, inte bra.
Nu vill jag att studenten ska komma. Den 24e äre 100dagars iaf. :) ska bli kul, middag & utgång med klassen. För en gångsskull så kmr vi göra nått tsm, hahah.
Och så hoppas jag att jag får MINA JÄVLA PENGAR från csn & underhållet, som csn tog från mig, bah!

nu blire duschen! tja.





KERI HILSON - I LIKE!

outsiders.

Sitter & kollar på outsiders "elallergiker" , kan inte fatta att man kan vara allergisk mot el, det som man använder i princip 24/7 , jag skulle seriöst inte klara av att vara utan el. Tänk att vara utan mobilen, datorn, tv, allt.
Känns som det där bara är nått som man lurar i sig själv!? Kan man verkligen vara allergisk mot el eller är det bara en fobi man har!?
För om man är så allergisk mot el så skulle man ju inte ens kunna vara utomhus, eller har jag fel?

Imorgon börjar dessutom Vinterspelen i Åre på tv4, ska bli kul att se :-D , ser verkligen ut som nått man kmr få skrattanfall av :-D, hahaha.
Höjdpunkten är väl att Gunde är med, hans jävla garv alltså! hahaha.


sjuk!

Jaha, så har man gått & blivit sjuk då, inte alls bra, hade feber tidigare i morse & känns som jag svalt rakblad :P hahah!
Har en del saker som måste fixas på skolan, som PA-arbetet, det ska vara klart på torsdag.. =/ stressigt..
Ska försöka göra klart nått skolarbete idag, om jag orkar.

Gårdagen med ninis va gosig. :) pizza, popcorn, massa snack & tv:). va dessutom och fick veta lite mer om jobbet som jag nämnde förut att jag kanske skulle få, det får jag ju, MEN!!!! Måste betala mellan 4-6 tusen spänn för att få börja jobba med det. Hm, Nejtack! Har inte dom pengarna alls.. Så det sög ju.
Måste verkligen ha ett jobb nu, är så jäkla mycket strul med pengar hit & dit.

nu ska jag göra varm nyponsoppa & några mackor:)! c ya. <3




Inga trosor?

   
          



  

Några bilder från helgen! :D tack så mycket för en sjukt rolig helg.. Gillart starkt!


   

Skumpa och värk.

Helgen har varit helt jävla otrolig :-D, haft jätte kul. Fredagen börjades med att jag va hos nina en sväng, sen akut springa till bolaget.. ;) sen vart det att hänga hos simon innan man drog på krogen, där det slutade med shottbricka och skumpa. Heck ja!:-D haha. Men gårdagen va nog bäst, skulle igentligen inte alls gå ut, satt hemma hos nina och svulla chips och glodde på melodifestivalen. Åh, salem! :-Dhaha. Jaja, nog om det, vart sen att jessica kom och bjöd på öl, sen drog vi på larrys. Där det slutade med att man blev av med broka, hahaha. Fick cider över hela mig, så det gick inte ens att ha på sig byxorna. Så dom fick man inte ha på sig för Yasmine:p kändes lite konstigt att lämna in sina byxor i garderoben:p ja just, jag hade såklart en lång tröja/klänning på mig så ni inte tror att jag gick där med röven i vädret, hahaha:-D. Kvällen slutade sen med skumpa åter igen och senare efterfest till morgonkvisten;). Ne, gud nu orkar jag inte skriva mer, skriver från mobilen. Nu ska jag tycka synd om mig själv med lite pizza och mensvärk, huga! ;D Puss <3.

<3

Har precis kommit hem efter varit på stan en stund med bästa marielle. :)! Gjorde lite ärenden åt henne, höhö...
Blev promenad över isen, men fyy vad snö det va . Hade snöat för stigen så man blev ju lagomt kall om fötterna och så åkte man ner till massa vatten när man gick där på översnöade stigen, fick lite panik där att jag typ skulle åka igenom isen eller nått, hahah.

En sak som är jävligt störande när man fyllt 20 nu är att man blir frågad att gå till bolaget, jag förstår er andra nu som vare 20 ett tag nu.. Det är inte alls kul.
Fel att inse att jag köper inte till folk jag knappt umgås med, " hej utnyttja " ... Vänta tills du själv fyllt 20 eller fråga nån annan. Jag gör det bara inte!!

Sitter & kollar på Ellen Degeneres Show nu, fyfan vad jag älskar den kärringen! :D hahaha.
Ska vänta tills klockan blir runt två så ska jag dra mig ner till stan igen & träffa Sandra! :) sen beger jag mig till ninisen :) <3



Gammal bild på Marielle & mig! <3 :)

...

Har precis kollat på film, sommaren med göran! haha, alltså den va ju inte alls lika kul som många sagt ;p haha. Lite besviken ;p . Tyckte inte ett dugg om filmen, hahaha.
Så vad ska jag göra nudå? Blir nog en tidig kväll, trött. :) ska upp i tid imorgon också för att gå ner till stan, måste vara i stan innan halv 11..


puss.

whoho!

EMMA ÄR GLAD! :D Pratade nyss med Hanna, och jag har kanske fixat mig ett jobb.. Whoho :D . Va verkligen lättförtjänta pengar också, ska sälja kaffemaskiner & få andra att börja sälja med det här, va inte så dålig summa i månaden, kanske inte världens STÖRSTA summa, men jag klarar mig gott & väl på det.. Så på söndag ska jag iväg & lyssna om jobbet och höra vad allt går ut på.
TACK HANNA! :D

Ska gosa ner mig i soffan & he på en film snart :), Sommaren med Göran. Har inte sett den ännu. :) verkar vara en sjukt rolig film iaf.


puss.

walking on the lake.

Gårdagen va helt okej, :) Fick dessutom träffa min favorit från Frankrike också :D! 
Började först här hos mig, sen drog vi till en annan lägenhet, urk så litet det va. Sen blev det Olearys. Kul att det är så mycket folk som kmr dit på onsdagarna, :)
Va lite för trött idag så jag kom lite försent till skolan, snoozade över en timme sen stängdes alarmet av:P menmen..

Lektionerna idag va lite smådryg, först samhällsskunskap, guuud vad ointressant det är. Och sen såg vi på en film, kmr inte ihåg vad den hette, men hade iaf sett den förut så man blev less & rastlös under filmen, höll på somna ett antal gånger ;p .
Sen såklart så kunde jag inte ta bussen hem för jag har varken pengar, busskort eller bankomatkort, så det va bara att traska hemåt. Blev promenad över sjön då, :) och jag som är så rädd för vatten gick helt själv på isen, bra gjort emma, haha.
Tog iaf 5min fortare än att gå över bron och runt allt. Skönt väder! :)

Imorgon blire till att promenara in till stan igen, ska träffa söt sandra:). Sen får vi se vad kvällen har att bju på, har inget planerat..
Så vad händer i helgen gott folk? :)

    

puss.


Lill-Lördag.

Precis hemkommen från skolan, helt okej dag. :) Fick ett arbete klart och ett annat halvt klart. :)
Och fyfan säger jag för att gå till stan från frösön, trodde seriöst jag skulle dö när jag va framme på skolan imorse, helt slut.
Ska göra lite mat snart, får se vad det blir. Är inte så jätte hungrig.
Sen så kommer det nåra från klassen hit & lever livet, sen vidare till Olearys. Men för mig blir det nyktert, kan ha lika kul ändå :)!

Juste, är det någon som är sugen på skaffa katt så har mamma några på lager ;D om någon är sugen på lite kissesällskap?
Just nu är det tre hanar som skänkes bort mot 600kr för kastrering. :)
Bara att höra av sig om någon är intresserad.  " Selkirk Rex "


Nu ska jag göra middag! :) puss.



godmorgon.

Precis vaknat, och om 20 min måste jag gå ;S stress! Har inga busspengar så jag måste gå in till stan, jobbigt & kallt. menmen.. Lite motion skadar aldrig ;)
Ska ha möte om PA halv 11, så vi får det gjort nångång, ligger nog lite på efterkälken.
Idag äre klassfest, :D , ska bli kul.

Skriver mer sen .. <3

natten.

Då va Paradise Hotel slut, vinnarna va ju såklart Jackie & Patrik.. :) Det tyckte jag va rätt. haha, undra hur det hade vare om jag & rubie kom med där, vi sökte ju som sagt dit i somras. Och rubie din jävel vart ju antagen till en intervju, men tackade nej.. Hmm;) osis.
Längtar redan tills nästa paradise ska börja igen, om det nu gör det.. Hoppas hoppas!

Jahapp, vad ska man göra nudå.. Bara massa skit på tv. Blir nog till att besöka sängen, :)
Imorgon är det som sagt Klassfest, :D . Sen blire Olearys, kulkul.. Och nu har vi besämt att på 100dagars så ska klassen äta middag tillsammans i en lokal i Valla, :) sen förfesta där tillsammans, senare blir det krogen, vissa drar på marite & andra på Olearys, själv blir det lerkan såklart.. Nu är det inte långt kvar till studenten! wiiho.
Måste fan hitta en balklänning snart OCH en kar att gå med, :O nån villig? haha.






Godnatt. <3

Paradise Hotel Finalen!

Ikväll är det paradie hotel finalen, wiiiho. fyfan, tänk att man följt varje avsnitt.. Har varit riktigt underhållande att se på den såpan :D ! love it.
Så nu ska man vänta tills den 11e Februari för att börja följa The Vampire Diaries serien, nått jag längtat efter att se..
Tänkte gå & vila en stund, men då va nina lite sällskapssjuk så kanske åker till hon om jag får till skjuts :)! goninis.<3
Måste göra klart en svenskauppgift idag också, ska skriva en novell. WHOHO, not.





puss.


blev ett bloggbyte.

Blev ett litet bloggbyte, ville hellre ha blogg.se än blogspot. Så nu är det fixat, jenn hjälpte mig lite med headern :)! tack.


RSS 2.0